Heldag på Klädesholmen!

nov 21, 2022 | På gång

Välkommen till en heldag på Klädesholmen lördag 26 november

Börja dagen med att köpa bl.a  julsillen hos Bojen som har öppet kl 9-16

Gör sedan ett besök i vårt fina Sillmuseum som har öppet kl 12-15. Det är sista dagen för i år som museet är öppet. Köp årskort, t-shirts och andra fina souvenirer.

Fortsätt sedan till vårt bibliotek där en samlingsutställning med smycken, keramik och akvareller avslutas. Kanske hittar du julklappar till nära och kära. Öppet kl 14-16.

Avsluta dagen med Jul på Klädesholmen på torget med grantändning kl 16 med glögg och pepparkakor, varm korv, lotterier, sillhjul, försäljning av holmekager  mm.

 Vädret ska bli molnigt och ca 7 plusgrader men ingen nederbörd.

Parkerar gör man gratis på Bringelbärsholmen innan bron, vid Klädesholmen Östra och vid Kyrkan.

Avgiftsbelagd parkering finns längst in på Industrivägen (swishbetalning).

Sveriges saltaste kust – filmvisning på Klädesholmen

Lördag den 21 oktober presenterar Stefan Edman filmen Sveriges Saltaste kust i Klädesholmens försalingshem kl 15.00. Förhandsboka din biljett genom att betala 100 kr /person till swishnummer 123 219 5717.  Ange Film i meddelandefältet. Fika ingår. Antalet platser är...

Informationsmöte om vindkraftsparker i Skagerack

Kom ihåg vårt informationsmöte om den planerade vindkraftsutbyggnaden utmed Bohuskusten i morgon  på lördag den 9 september kl 14.00 i Betelförsamlingens lokaler på Klädesholmen. Olika aktörer lämnar sin syn på föreslagna utbyggnader av vindkraftsparker i Skagerack....