Heldag på Klädesholmen!

nov 21, 2022 | På gång

Välkommen till en heldag på Klädesholmen lördag 26 november

Börja dagen med att köpa bl.a  julsillen hos Bojen som har öppet kl 9-16

Gör sedan ett besök i vårt fina Sillmuseum som har öppet kl 12-15. Det är sista dagen för i år som museet är öppet. Köp årskort, t-shirts och andra fina souvenirer.

Fortsätt sedan till vårt bibliotek där en samlingsutställning med smycken, keramik och akvareller avslutas. Kanske hittar du julklappar till nära och kära. Öppet kl 14-16.

Avsluta dagen med Jul på Klädesholmen på torget med grantändning kl 16 med glögg och pepparkakor, varm korv, lotterier, sillhjul, försäljning av holmekager  mm.

 Vädret ska bli molnigt och ca 7 plusgrader men ingen nederbörd.

Parkerar gör man gratis på Bringelbärsholmen innan bron, vid Klädesholmen Östra och vid Kyrkan.

Avgiftsbelagd parkering finns längst in på Industrivägen (swishbetalning).

Anders Hultman – Utställning i Klädesholmens bibliotek

  Utställning pågår i Klädesholmens bibliotek på Strandgatan 6 maj tom 17 maj. Vernissage lördag 6 maj kl 12-16. Övriga öppettider är tisdag och onsdag 10-12, torsdag 17-19 och lördag 14-16. Jag heter  Anders Hultman och har hållit på med måleri i ca 40 år. Jag...

Film i Röda Korslokalen onsdag 3 maj

Dags igen för film onsdagen den 3 maj. Som vanligt underhåller bandet Ökända oss från kl 17.30 och sedan börjar filmen kl 18.30.  (1 h 56 min) Ingen föranmälan. Entré inkl kaffe/te och macka 50 kr/pp DRAMA Spelfilm kring den verkliga historien om den sista...